Anders Rahm

Mitt namn när Anders Rahm och jag är Leg. Naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm.  

Jag är bördig från Orsa och började som undersköterska och har arbetat många år i Sverige och Norge med patienter som lider av kroniska sjukdommar och långvarig smärta. 

Min resa mot drömyrket fortsatte på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm, där jag utbildade mig till diplomerad & certifierad Massage Terapeut. Mitt stora intresse för träning, sport och fridluftsaktiviteter banande vägen till att bli Naprapat. Jag har vidareutbildning inom Dry Needling (steg 1 & 2) och är certifierad Funktionell rörelse- och träningsanalys (FMS) instruktör. 

Jag har erfarenhet av att behandla sånt som du kanske inte visste ingår i en naprapats arbetsområde som t.ex. graviditetsrelaterade besvär, spänningshuvudvärk och käkledsproblematik.
Jag har även arbetat med många patienter som tränar och tävlar på elitnivå, t.ex. löpare, kampsportare, styrke- och kraftsport, golfare och längdskidåkare. 

Naprapaters arbete ingår i Svensk hälso- och sjukvård och vi erhåller legitimation från Socialstyrelsen. 

Visste du att 10% av befolkningen lider av långvarig smärta. Det motsvarar nästan 60 procent av alla långtidssjukskrivningar i Sverige. Smärta innebär lidande på många plan. Den kan ge såväl fysiska som psykiska problem: huvudvärk, yrsel, hjärtklappning, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, nedstämdhet och depression. 
 Källa: www.1177.se

Med manuell terapi som naprapati kan vi hitta orsaken till smärtan och därefter behandla och förebygga den. Med korrektionsträning och ergeonomiska tips kan vi stärka kroppen och förhindra att besvären återkommer.

Jag sammarbetar även med andra vårdgivare som läkare och psykologer för att erbjuda dig som patient den absolut bästa hjälpen.


MERITER & Vidareutbildning

Legitimerad Naprapat
Dipl. & Cert. Massage terapeut
Functional Movement Screen (FMS) -Instruktör
Cert. Selective Functional Movement Assement (SFMA)  - Nivå 1
Dry Needling (Nivå 1 & Avancerad) 
Mindfullnesskurs 
Undersköterska
 

Vision

Att vara ett självklart behandlingsalternativ med fokus på patientens individuella behov.
 

TRÄNINGSFILOSOFI

Man ska vara starkare än vad situationerna i livet kräver.
 

Oscar Olsson


Leg. Naprapat 
 

Ellinor Sundberg

Naprapat